09/06/2024, VM-kvalifiseringskamp

Analyse av kampen

I en detaljert analyse av dagens kamp mellom Grenada og Costa Rica må vi ta hensyn til både statistiske data og meninger fra menneskelige eksperter.

Statistiske fakta om Grenada

Grenadas siste kamp mot Trinidad og Tobago endte uavgjort 2-2. Laget har vært i dårlig form den siste tiden, og har tapt fire av de fem siste kampene og spilt én uavgjort. Lagets nøkkelstatistikk er som følger:

• Myles Hippolyte er lagets fremste spiller, og scoret to mål i forrige kamp.
  • Lucas Akins, Omar Beckles, Jason Belfon og andre spillere spilte en hel kamp mot Trinidad, men presterte ikke spesielt bra.
  • Forsvaret, anført av Omar Beckles og Josh Gabriel, fikk bare ett gult kort, noe som viser at de ikke var veldig aggressive i forsvar.

Statistikk om Costa Rica

Costa Rica slo Saint Kitts og Nevis 4-0 i forrige kamp og er i veldig god form. Statistisk sett presterer laget veldig bra:

• Orlando Galo og Andy Rojas scoret i den forrige kampen.
  • Keeper Patrick Sequeira forsvarte seg godt og slapp ikke inn noen mål.
  • I troppen finner vi en rekke erfarne spillere som Francisco Calvo og Joel Campbell, som kan bli avgjørende.

Ekspertanalyse

Ekspertene påpekte at Grenada er på vei tilbake etter en lang rekke tap, men at de ennå ikke har noen vinnermentalitet. Costa Rica er derimot i strålende form og har vist solid angrepsspill i tidligere kamper.

Mine råd for lav og middels risiko

Råd med lav risiko:

1. Victory Costa Rica (lav risiko)
  • Costa Rica har et solid forsvar og har i de siste kampene vist at de kan angripe godt. Med tanke på Grenadas dårlige form og svakhet i forsvaret, virker en costaricansk seier sannsynlig.
  1. Mer enn 2,5 mål (lav risiko)
  • Basert på tidligere kamper har Costa Rica scoret flere mål, og Grenada klarte å score mot Trinidad. Basert på dette er mer enn 2,5 mål et realistisk spill.

Rådgivning med middels risiko:

1. Myles Hippolyte-poengsum (gjennomsnittlig risiko)
  • Hippolyte scoret to mål i forrige kamp og bør fortsatt være en av lagets ledende spisser.
  1. Costa Rica scorer i begge omganger (middels risiko)
  • Med tanke på Costa Ricas sterke angrep og Grenadas svake forsvar, er det sannsynlig at de scorer i begge omganger.

Andre interessante observasjoner

• Costa Ricas trener Gustavo Alfaro har et godt organisert lag som kan vinne kamper hvis de scorer det første målet.
  • Grenadas nye trener Shalrie Joseph har gjort forbedringer, men laget er fortsatt usikkert og mangler en vinnermentalitet.
  • Costa Ricas resultater den siste tiden, spesielt i kvalifiseringskampene, har vært imponerende: De tapte bare én gang og vant flere ganger hvis de scoret det første målet.

Sammendrag

I følge statistikk og ekspertanalyser er Costa Rica favoritt til å vinne mot Grenada. Lavrisikospådommer inkluderer en seier av Costa Rica og mer enn 2,5 mål. Spådommer med middels risiko inkluderer et mål av Myles Hippolyte og et mål av Costa Rica i begge omganger. Basert på Costa Ricas offensive og defensive statistikk og Grenadas dårlige form og forsvar, virker disse forslagene sannsynlige.